ÖSSZEFOGLALÓ 2018.


ÖSSZEFOGLALÓ 2018.

Mozgalmas évem volt. Tele sok izgalommal, tanulással és mégtöbb munkával. 

Érdekes esetekben nem volt hiány.

Volt derékfájós, 2 hónapja fájdalmától nem alvós páciensem. 1 kezeléssel kilőttük a panaszát.

Volt bokadagadós, 2 éve ettől szenvedős. Nagybevásárlást sem tudta megcsinálni. 7 kezeléssel a végére jártunk. Azóta is tünetmentes. Fut, szalad.

Találkoztam 12 éves derékpanasszal, akinek fájdalmát ezer helyen próbálták kezelni sikertelenül. Ilyen - olyan injekciós és gyógyszeres kúrák tömkelegén volt túl. Gyógytorna és masszázs kezelések sorozatán. Fájdalmát 2 alkalomból megoldottuk.

Keresett meg friss mozgásszervi (gerinc, csípő, térd, könyök stb.) műtét utáni állapotok sokasága.

Kezeltem akut sportsérüléseket  (izomhúzódás, bokaszalag sérülés, kéztörés, vállficam) flossband - el, FDM - mel és kineziológiai tapasz felhelyezésével. Megannyi házi feladattal.

Mindezek közül a legbüszkébb egy 16 éves fiatalemberre vagyok, akinek édesanyjával 1 héttel a törés után találkoztunk a rendelésemen. A fiú 1. metacarpus csontjának (bal oldal) röntgen képén többszörös, elmozdulás nélküli törés látszódott. Az első kezelés után 2 héttel (sérüléstől számított 3. hét vége) a törés gyógyulását mutatta ki az újabb felvétel. Majd a sérüléstől számított 6. hét végén ez a nagyon szorgalmas, kitartó fiatalember korcsoportja európabajnoki II. helyezettje lett sportágában (kiyn kyokushin karate).

41 napot töltöttem tanulással az elmúlt évben, hogy pácienseim hatékony, diagnózisspecifikus, célzott kezelésben részesülhessenek.

Köszönöm, hogy megtiszteltek bizalmatokkal. Jövőre is töretlen lendülettel haladok tovább a munka és a tanulás útján veletek, ÉRTETEK.

Gyógytorna, gyógytornászGyógytorna, gyógytornászGyógytorna, gyógytornász